Skip to content

Svalor, fotbolls-VM och NHL

september 15, 2009

Tänkte först analysera det norska riksdagsvalet men vid närmare  eftertanke väntar jag till att poströsterna räknats och hänvisar till bra analyser. Att det blev en knapp men dock seger för de rödgröna måste glädja de som  vill ha ett alliansfritt Sverige i nästa val liksom ”citron” för bekännarna av Allianskyrkan.

Snart har det gått 9-10 dagar sedan svalorna flyttade. De bör vara nära sin slutdestination i Södra Afrika vid det hör laget. Lagom till vårdagjämningen. Det finns dom som har det väl ordnat för sig.

Dock missar dom fotbolls-VM på plats, då detta går av stapeln 11/6-11/7.  Frågan är om Sverige missar att kvala dit. Nyckelmatchen blir på  ”Parken”  mot Danmark den 10/10. Det gäller att de blågula gör fler mål än hittills. Tror mig ha en kreativ lösning. Kalla in spelare från NHL, exempelvis Sedinarna, Zäta, Franzen och Lidström.  De klarar säkert 90 minuters spel, tacklar bra och kan framför allt göra mål. Skulle passa bra mot just Danmark vars spelare och publik inte är så bevandrade i ishockey. Skulle inte Vancouver och Detroit släppa sina spelare så får vi hoppas att någon knäppgök springer in på planen igen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: